Διευθυντής

alt

Γενικές πληροφορίες για το διευθυντή του σχολείου

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ γεννήθηκε στη Γερμανία το 1970. Τα πρώτα γράμματα του δημοτικού σχολείου τα έμαθε στο χωριό του, την Κρανιά Ελασσόνας, απ΄όπου και αποφοίτησε. Ακολούθησαν οι πανεπιστημιακές σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Συμπλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Ρουρ στη Γερμανία, αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην "Πρόληψη και Αποκατάσταση μέσω Άσκησης". Τη διδακτορική του διατριβή την εκπόνησε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και στον τομέα "Άσκηση και Ποιότητα Ζωής". Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην επίδραση της άσκησης και της διατροφής στην καρδιαγγειακή υγεία των παιδιών και την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας, με αρκετές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Διορίστηκε στην Α/θμια Εκπ/ση το 2001. Από το 2008 έως το 2011 διετέλεσε Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Αττικής, ενώ τη διετία 2010-2012 ήταν εθελοντής Πρεσβευτής της δράσης eTwinning στην Αττική. Ανέλαβε τη διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Πολυδενδρίου τον Σεπτέμβρη του 2011. Τον Ιούνιο του 2015 η θητεία του ανανεώθηκε ως το καλοκαίρι του 2017.

Είναι διεθνής διαιτητής στο παραολυμπιακό άθλημα του γκόλμπολ και κριτής-αξιολογητής άρθρων σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Για να δείτε το πλήρες βιογραφικό του πατήστε εδώ.